Personvern og informasjonskapsler

Når du bruker www.bberntsen.no, gir du oss i Brødrene Berntsen AS tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Vi i Brødrene Berntsen AS bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider.  Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig nettside/netttjeneste/nettbutikk for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.

Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 2 år etter registering. 

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Ingen lagring av personopplysninger

Vi lagrer ingen personopplysninger på vår nettside. 

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse.