Om B. Berntsen

Varemerket er kjent for kvalitet, fleksibilitet og kundens behov i fokus. Produktene våre er både standardiserte så vel som kundetilpassede. Lokal produksjon på Hensmoen i sammen med et bredt nettverk av internasjonale leverandører gjør at vi kan levere.

Kundens ønsker i sentrum

Bedriftens varemerke er spesialtilpassede produkter etter kundens egne spesifikasjoner, og vi i Brødrene Berntsen setter vår stolthet i å møte kundens behov når det gjelder det rent tekniske, og står i tillegg for effektivitet i alle ledd. Dette gjelder både produksjon og leveringstid. Likevel gjør vi aldri kompromisser når det gjelder kvalitet!

Helikoptermontasje av høyspentmast.

Unik erfaring gir de beste produktene

Med vår unike og lange erfaring innenfor disse produktsegmentene gir det en trygghet for alle som benytter oss. Våre materialer er tilpasset nordiske krav, klima og topografi. Dette er viktig for å kunne garantere den holdbarheten og slitestyrken som forventes.

Nedsnødd mast på målestasjon.
Vinter på Gunnarberget. Løsning for Avinor

Både Norge og Sverige

Brødrene Berntsen har både administrasjon og produksjonslokaler på Hensmoen utenfor Hønefoss. I tillegg en søsterbedrift i Gävle i Sverige som dekker jernbane- og energimarkedet der.

Saferoad-konsernet

Siden 2010 har vi vært et selskap i Saferoad-konsernet. Infrastrukturkonsernet har 2.700 medarbeidere og egne selskaper i 20 land. Saferoad® er en ledende aktør innenfor trafikksikringsprodukter i Norden, Øst- og Sentral-Europa.

Saferoad logo.