Jump to main content

Produkter og løsninger til Kraftnettet, Bane og Telekommunikasjon

"Vi kompromitterer aldri kvalitet i det vi leverer. Nordiske topografi og klima krever at produktene er av beste kvalitet, i B Berntsen er vi stolte av å levere kvalitet til konkurransedyktige priser."

Vår visjon er å bli en ledende nordisk aktør innenfor leveranser av materiell og master til 1-420kV luftlinjenettet, skinnegående transport og telekommunikasjon.

Siden tidlig 1900-tallet er B Berntsen AS en vesentlig aktør i det norske markedet innenfor produktsegmentene, mens B Berntsen AB har tilsvarende historikk i det svenske jernbane segmentet gjennom søsterselskapet Gävle Galvan AB.

Fra 2015 er jernbaneaktiviteten i Sverige overtatt av B Berntsen AB, i tillegg tilbyr vi nå også materiell og master for luftlinjenettet og telekommunikasjon til svenske netteiere, entreprenører og grossister.

Fleksibilitet og raske responstider kjennetegner B Berntsen i tillegg til kvalitet. Vi hjelper våre kunder til å møte sine egne kunders krav til service og pålitelighet. B Berntsen’s ISO 1090-1 sertifiserte produksjonsanlegg 6 mil utenfor Oslo sikrer kunden rask levering av både standard- og kundespesifikke produkter når «tid er penger» i prosjektgjennomføringen, eller når reparasjoner er påkrevd.

Vi kompromitterer aldri kvalitet i det vi leverer. Nordiske topografi og klima krever at produktene er av beste kvalitet, i B Berntsen er vi stolte av å levere kvalitet til konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har mange års erfaring fra våre markedssegmenter og vil kunne hjelpe kunden til å finne den beste løsningen på de fleste utfordringene.

B Berntsen inngår i Saferoad® konsernet. Infrastrukturkonsernet har 2.700 medarbeidere og egne selskaper i 20 land. Saferoad® er en sterk aktør innenfor trafikksikringsprodukter i Norden, Øst- og Sentral-Europa.